Ontdek de mogelijkheden en het framework om met YouTube een consistente stroom aan leads te krijgen en X10 te gaan in bekendheid en groei

exclusief voor coaches en experts met veel kennis in huis

BEKIJK WEBINAR

Neem de tijd om het te bekijken
Reserveer ergens 2u in je agenda om het bekijken want de webinar zit bomvol kennis. Je ontvangt een bijbehorend werkboek in je mailbox voor notities.

Deze webinar draait tijdelijk
Bekijk de webinar nu deze online staat. Je kunt direct na registreren beginnen met kijken en je ontvangt ook de link voor de webinar in je mailbox.

In dit Gratis Webinar leer je:

Wat je moet weten over het stoppen van 3rd party tracking en waarom het voor jou als kennisondernemer NU de tijd is om serieus met YouTube te beginnen indien je versneld wilt doorgroeien naar een autoriteit met bijbehorende cashflow (change brings opportunity!)

Het systeem waarmee je stap voor stap met jouw YouTube kanaal gaat groeien in views, abonnees en vooral nieuwe leads. Het maakt niet uit of je nog moet beginnen of dat je al een YouTube kanaal hebt.

Bereik versnellen als expert/coach: je krijgt een kijkje in de keuken van mijn eigen groeiende YouTube kanaal waarin ik binnen 2 maanden al gevonden werd met mijn video's op zoekwoorden en ik laat je zien hoe ik in 2 dagen tijd van 100 naar 1.000 views ben gegaan.

Hoe je dankzij YouTube je marketing kunt versimpelen en zelfs kunt stoppen met social media en ingewikkelde funnels.
En 3 manieren om met YouTube een passief inkomen te krijgen. Heb je veel waardevolle kennis om te delen, dan ben je gezegend met deze mogelijkheid die NU voor het oprapen ligt.

Jouw webinar host: Esther

Eigenaar van Wonder Woman Marketing en Wonder Wo-men Nederland en marketingconsultant en businessmentor voor coaches en experts die levens en bedrijven transformeren.

Met 20+ jaar ervaring en een achtergrond en opleidingen in marketing en business heb ik al tientallen coaches en experts begeleid in de transitie naar online ondernemen en het bouwen van een vrijheidsbusiness die minimaal 10.000 euro per maand opbrengt.
Sinds de start van mijn bedrijf in 2018 heb ik een multiple 6-figure business gecreëerd en sinds 2020
heb ik nog maar 12 urige werkweken terwijl mijn business kan doorschalen naar een miljoen. Het belangrijkste voor mij is tijd met mijn zoontje en familie kunnen doorbrengen, mooie herinneringen maken en levens transformeren.