Gratis webinar:

Ontvang de consistente stroom aan leads waar jij als coach of expert recht op hebt

En laat mensen JOU voortaan vinden in plaats van dat jij jezelf moet verkopen

door de inzet van
YouTube organisch + YouTube ads.

Deze webinar is voor iedere coach of expert die veel kennis in huis heeft en eraan denkt om YouTube strategisch in te zetten voor het bereiken en helpen van meer klanten.

In de webinar krijg je van mij:

  • De ontwikkelingen rondom social media en YouTube en waarom het voor jou als kennisondernemer NU de tijd is om YouTube vol te gaan omarmen indien je versneld wilt doorgroeien naar een autoriteit met bijbehorende cashflow en omzet (change brings opportunity!).

  • Het systeem waarmee je stap voor stap jouw YouTube kanaal laat groeien in views, abonnees en vooral nieuwe leads. Het maakt niet uit als je nog moet beginnen met je YouTube kanaal of dat je al een YouTube kanaal hebt.

  • Het framework waarmee je jezelf zo positioneert dat klanten jou voortaan vinden op jouw content en jij niet meer met advertenties hoeft te schreeuwen om premium/high-end klanten voor je online business te krijgen.

  • Hoe YouTube ervoor zorgt dat jij je marketing kunt vereenvoudigen en zelfs kunt stoppen met social media en ingewikkelde funnels om daadwerkelijke vrijheid + passief inkomen te creëren. Heb je veel waardevolle kennis om te delen, dan ben je gezegend met deze mogelijkheid die NU voor het oprapen ligt.

  • Een kijkje in de keuken van mijn eigen YouTube kanaal waarin ik binnen 2 maanden al gevonden werd met mijn video's op zoekwoorden en ik laat je zien hoe ik in 2 dagen tijd van 200 naar 1000 views ben gegaan bij een video.

Esther Megens
- Convert the planet into paradise

Deze webinar wordt gegeven door een echte introverte marketing nerd die er alles aan doet om coaches en experts online succesvol te maken.
Waarom? Omdat coaches en experts levens veranderen. Of dat nu is op het gebied van gezondheid, welzijn en geluk, relaties, business en zakelijk geluk; zij zorgen voor meer happy people, oftewel 'convert the planet into paradise'.
Dus jij verdient het om alle zichtbaarheid en aandacht te krijgen en volledig betaald te worden naar jouw waarde.
Helaas is het vaak nog veel leuren en dat jouw ideale klant niet goed doorheeft dat jij ze supergoed kan helpen.
En bevind jij je nu ook nog in een schreeuwend social media landschap waarin je moeilijk tussen alle herrie uit komt.
Gelukkig is er voor ieder probleem een oplossing en deze oplossing van YouTube wordt schijnbaar nu aan jou gepresenteerd door het universum.

Ik geef zelf ervaren coaches en experts -met mijn bedrijf Wonder Woman Marketing- de tools en wijsheid om te transformeren naar krachtige online ondernemers. Dus dat ga ik in deze webinar ook aan jou geven!
Ik heb al veel coaches en experts mogen helpen naar +10k maanden en nog belangrijker; een bedrijf dat voor ze draait waardoor ze tijd hebben gekregen in hun agenda om er voor hun familie te zijn.
Ik ben zelf fulltime moeder omdat ik die vrijheid heb gecreëerd en draai ondertussen gewoon een multiple 6 figure business.

Alles wat je van mij leert draait om maximale zichtbaarheid, groei en vrijheid creëren voor jezelf.
En yes dat kan ook met een eigen YouTube kanaal.

Pak pen en papier bij de hand want deze webinar gaat jouw leven veranderen.
Let's change lives together 🤍.