Klaar om je business te laten stromen?

Krijg meer en consistente sales voor je premium traject en creëer een online bedrijf dat voor JOU werkt.

Toen ik begon met het online ondernemen luisterde ik naar wat alle 'business goeroes' deelden en hoe je volgens hen een succesvol online bedrijf bouwt.
Want ik had destijds wel een achtergrond in marketing maar dit was allemaal vóór de komst van het online en social media gebeuren.

Vol goede moed begon ik alles te doen wat ze zeiden en investeerde ik in online programma's; om erachter te komen dat ik steeds verder van vrijheid vandaan kwam te staan.

Het plezier ging al snel uit mijn bedrijf omdat m'n to-do lijst steeds groter en groter werd... met allemaal randzaken die weinig te maken hadden met klanten helpen of met tijd om te kunnen opereren in m'n eigen zone of genius.
Terwijl ik daar juist energie van kreeg.

Toen ik op een gegeven moment een online cursus lanceerde voor 297 EUR waar ik máánden druk mee was geweest....

...en ik 1.100 euro uit die lancering haalde, was ik er klaar mee.
Ik was klaar met keihard werken voor weinig.

Want ik wilde niets liever dan dat mijn online business mij zou faciliteren in dit:

 • als je iets wilt doen; dat je het dan ook kan doen. Je hebt er de tijd voor en je hebt er het geld voor. 
 • wil je 4x per jaar op vakantie; dan doe je dat. 
 • wil je je familie financieel steunen met een paar honderd euro extra per maand; dan kan je dat. 
 • wil je in een groot vrijstaand huis in de natuur wonen; dan regel je dat. 
 • wil je maar 12 uur per week werken en de rest van je tijd met je familie doorbrengen; dan kan dat omdat je bedrijf genoeg geld oplevert om even een pauze te nemen en kan doordraaien zonder dat jij steeds fysiek aanwezig moet zijn.
 • Of dat je overal vandaan wilt werken, dus locatie onafhankelijk omdat dat echt het gevoel van vrijheid geeft #overalvandaanwerken.

Maar het leek wel alsof alle marketing strategieën die ik had geleerd haaks stonden op vrijheid.
Of dat het mij nog jááren zou kosten om dat voor
mekaar te boksen.

Ik besloot toen op dat moment mijn marketinghart te volgen en mijn eigen (tijdloze) marketingprincipes weer toe te passen.

Want ik zag al gauw dat iedereen hetzelfde 'teacht' en dat het allemaal om de buitenkant gaat. Wat je allemaal aan 'dingen' moet opzetten. Zoals een gratis weggever, een boek schrijven, een online community, zichtbaar zijn op alle social media kanalen, funnels bouwen, Facebook ads, een website met 20 blogs, enz. enz.

Terwijl het daar helemaal niet om gaat. Want iedere online ondernemer heeft ondertussen meerdere dingen gebouwd en vaak ziet het er supermooi en gelikt uit; maar er komen geen klanten op af.

Dat komt omdat de buitenkant een 'lege schil is'. Het gaat juist om het goed krijgen van de inhoud.

Dat jij vraag leert creëren naar jouw diensten, waardoor je - met zo min mogelijk zichtbaarheid- al genoeg klanten kunt aantrekken om het gevoel van vrijheid en zorgeloosheid te ervaren voor jezelf.

Deze tijdloze marketingprincipes om vraag te creëren naar wie jij bent als coach/expert én vraag te creëren naar jouw diensten zodat klanten op jou afkomen, heb ik verpakt in het EAS Systeem.

Een compleet systeem om een goedlopende online business te bouwen, wat jou al kan lukken in 90 dagen.
Al meer dan honderd coaches en experts hebben het EAS Systeem geïmplementeerd in hun online bedrijf en er blijven continue resultaten uit komen. Ongeacht of deze coaches/experts startende waren of al e.e.a. hadden staan en ongeacht in welke niche ze werkzaam zijn; het EAS Systeem werkt zolang jij waarde te bieden hebt aan jouw doelgroep.

Als je de kortste route naar stabielere inkomsten wilt, een zoveel mogelijk lege agenda én dikke voldoening omdat je de leukste (premium) klanten krijgt die jou met liefde betalen?

Dan heb je nu de mogelijkheid om het EAS Systeem ook in jouw business te implementeren...

Omdat jouw kostbare waarde gedeeld mag worden met de wereld.

Je bent er meer dan klaar voor.

Positioneer jezelf als autoriteit, schaal op naar meer winst via social media en krijg een goedlopend online bedrijf in 90 dagen.

MarketingMachines is niet voor alle kennisondernemers. Je moet mensen of bedrijven helpen naar een belangrijke transformatie, wat minimaal 500 euro waard is. Het is niet geschikt voor interieuradviseurs, muziek- of instrumentteachers, naaisters, ontwerpers, fotografen, VA's of tekstschrijvers.

Het is wél het enige traject op de markt ontwikkeld voor coaches en experts die anderen helpen op het gebied van gezondheid, persoonlijk of zakelijk welzijn en geluk, relaties, kinderen en bedrijfsgroei.

Dit omvat Marketing Machines

Expert positionering en je eigen niche creëren; zet jezelf los van alle concurrentie.

 • Je wilt niet worden vergeleken met andere coaches of experts die iets soortgelijks doen en daarmee concurreren (de zogenoemde 'red ocean').
  Je wilt dat jouw uniekheid en jouw manier van werken gezien en erkend wordt.
 • In deze eerste stap gaan we aan de slag om je eigen personal brand document te creëren waardoor jouw unieke positionering vanzelf aan het licht komt.
  Als je weet wat jouw unieke superpowers zijn en wie jij het beste kunt bedienen, dan kun je jezelf in één klap loszetten van alle concurrentie.
 • Je leert hoe je je eigen 'blue ocean' creëert waarin jij de enige bent in een zee vol visjes (potentiële klanten).
  Door de verbondenheid die je hiermee creëert kunnen jouw ideale klanten zich straks geen betere coach of expert voorstellen.
  Dit is ook de reden dat ik binnen no-time mijn eigen tribe van klanten kreeg, ook al was ik nieuw en startende in een markt vol met schreeuwende business coaches. 
  En dat ze zich jaren later nog steeds verbonden voelen met mij en blijven kopen als ik weer iets nieuws heb.
 • Ontvang mijn Strategie en Structuur Blauwdruk en stap-voor-stap- videolessen, handleidingen en sheets. Je leert hierin ook de EAS Systeem blueprint om een online succes te worden in 90 dagen door aan de slag te gaan met de 3 onderdelen. Dit is het exacte systeem die ik ook heb gebruikt om in 1 jaar tijd te groeien naar een ‘multiple 6 figure business’.
 • Maak je ‘brand authority bio’ waarmee je jezelf positioneert als dé autoriteit op jouw vakgebied (ook als je je misschien niet altijd ‘expert genoeg’ vindt).

  Je hebt dan een stevige fundering voor jezelf gecreëerd die je voor altijd kunt gebruiken voor je online marketing.

Creëer een magnetisch aanbod die we vervolgens gaan vermarkten online.

 • Het verschil tussen coaches en experts die moeten leuren en onderbetaald krijgen versus degenen die "moeiteloos" klanten lijken aan te trekken die goed betalen, zit 'm in het hebben van een gewild, magnetisch aanbod.
  Een aanbod waar je premium bedragen voor kunt vragen (500-10.000 euro)
  Als jij een gewild aanbod hebt en je brengt dat op de juiste manier over in je marketing, dan willen jouw klanten jouw aanbod/programma, omdat het een perfecte match is met wat ze willen bereiken.
  In deze 2e stap gaan we hiermee uitgebreid aan de slag.
 • Je zet stap voor stap jouw magnetische aanbod op, ontwikkelt er een methode en framework bij en leert hoe je deze vervolgens verwerkt in jouw customer journey.
  Zeg maar dag tegen losse sessies en uurtje factuurtje, en hallo tegen premium bedragen ontvangen. Alleen op deze manier kan jouw omzet -en met name winst- in groeisprongen vooruit gaan.
  Ook zul je je hierdoor veel zelfverzekerder voelen om de markt op te gaan.
 • Je leert ook hoe je je methode zo kan inrichten dat jouw klanten hoe dan ook resultaten gaan behalen. En hoe je jouw aanbod vertaald naar de inhoud van je traject/online programma.
  Op deze manier staat jouw methode centraal om resultaten te behalen en niet jijzelf als persoon (waardoor jij persoonlijk straks minder tot helemaal niet nodig bent in je bedrijf. Hello tijd voor familie).
 • Product ecosysteem: We gaan tevens brainstormen om een 'no-brainer kennismakingsaanbod' en 'gratis weggever' te destilleren uit jouw premium aanbod.
  Met dit no-brainer kennismakingsaanbod en de gratis weggever ga je straks je eerste honderden leads binnenhalen.
 • Je krijgt coachingshulp om ervoor te zorgen dat jouw product ecosysteem een logisch geheel wordt en dat het ene product perfect aansluit op het andere (vervolg)product.
  Want je wilt voorkomen dat jouw programma's/cursussen elkaar kannibaliseren. Je wilt dat mensen logischerwijs doorstromen op basis van behoefte en dat ze juist alleen maar meer van je willen afnemen.
 • Na deze stap heb jij een product ecosysteem staan waarmee je straks de markt kan veroveren. En jouw ideale klanten als bijen op honing afkomen.
  Door de combinatie van stap 1 (expert positionering) + stap 2 (het hebben van een gewild aanbod+methode+framework + product ecosysteem) kan jouw ideale klant straks niet meer om jou heen.

  Je hebt door deze stappen te implementeren gecreëerd dat je straks automatisch vraag hebt naar jouw diensten en naar jou als persoon.
  Klanten willen door jouw unieke positionering en door jouw magnetische aanbod alleen nog maar met jou werken. En dit is het belangrijkste om online succesvol te worden zonder hard te moeten werken of 'te moeten leuren'.

Bereik je eerste honderd(en) potentiële klanten on auto-pilot, laat je e-maillijst volstromen en krijg verkopen uit de momentum funnel (=asset).

Alles wat je hebt gecreëerd rondom 'Expert Positionering' ga je direct omzetten naar concrete resultaten.

 • Veel Coaches en Experts die ik heb gesproken hadden al vanalles geprobeerd om klanten te bereiken maar vaak met weinig resultaat.
  In deze stap ga je de momentum funnel opzetten wat een bewezen strategie is om snel marktaandeel te pakken en je online positie te claimen.
 • Je leert hoe je met een krachtige advertentie op Facebook break-even leads binnenkrijgt waardoor jouw e-maillijst volstroomt met nieuwe potentiële klanten.
  Doordat jouw no-brainer kennismakingsaanbod centraal staat in de funnel verdien je namelijk (een deel van) jouw advertentiekosten weer terug.
  Zeg maar hallo tegen je eerste sales en een e-maillijst met honderden leads.
 • Je ontvangt de twee Booster e-mailfunnels die ervoor gaan zorgen dat je jouw sales maximaliseert voor je no-brainer kennismakingsaanbod én dat ze vervolgens jouw premium aanbod te zien krijgen.
 • Je leert precies van mij hoe je jouw premium aanbod op de juiste manier overbrengt zodat het een logisch vervolg is voor jouw ideale klant.

  Het mooie is: je zet de momentum funnel eenmalig op (net als je Expert Positionering bij stap 1) en het draait vervolgens 24/7 voor JOU.
  Nadat dit staat en converteert ervaar je een gevoel van rust, wetende dat je dagelijks zichtbaar bent online en dat je een band opbouwt met tientallen leads, iedere dag weer.
  Zonder dat je dagelijks actief online hoeft te zijn; de funnel draait voor jou in plaats dat jij moet draaien in jouw bedrijf.

Leer hoe je organisch aandacht genereert op een manier die past (en goed voelt) bij een expert/coach en hoe je geïnteresseerde leads omzet naar gesprekken en klanten.

 • Misschien wil je nog niet met de Momentum Funnel bezig gaan en wil je direct jouw premium traject verkopen online. In deze 3e stap van het EAS Systeem leer je hoe je via social media klanten binnentrekt voor jouw premium traject.
 • Sowieso moet je nooit afhankelijk willen zijn van een funnel of van techniek, daarom leer je het Diagnose Funnel Framework waarmee je organisch (=onbetaald) aandacht op social media omzet naar gesprekken en klanten voor jouw premium traject.
 • Dit framework hebben mijn klanten gebruikt om bedragen van 2.000 tot 40.000 euro aan omzet binnen te halen.
  Terwijl zij net begonnen in een nieuwe niche met een nieuw programma...en zonder volgers of benodigde e-maillijst. 
  Het is een tijdloze strategie waarmee je net zo succesvol kunt worden indien je consistent online jouw waarde deelt op social media en vervolgens dit framework toepast.
 • Of je zet 'm alleen in als je weer eens een omzetboost wilt.
 • Pas het P.A.U.W. Content Framework toe zodat je overkomt als expert en autoriteit op jouw vakgebied en je met je posts nieuwsgierigheid wekt naar jouw traject.
 • Posten om het posten en dat er verder niks gebeurt behoort tot het verleden; jij weet straks precies hoe je conversiegericht jouw unieke waarde deelt, zonder dat je aan het verkopen bent.
  Als er interesse ontstaat puur door jouw posts dan zul je ook zien dat het leuk gaat worden om via social media zichtbaar te zijn en jouw waarde te delen.
 • Je krijgt daarnaast ook mijn Diagnose Formule Succes Script waarmee je potentiële klanten die interesse hebben getoond telefonisch kunt ‘binnenhalen’. Zonder te moeten overtuigen of verkopen maar gericht op het stellen van de juiste diagnose.
  Salesgesprekken voeren wordt hierdoor een feestje want het voelt niet als een salesgesprek.

Nadat je het EAS Systeem hebt geïmplementeerd staat jouw online bedrijf als een huis.

Je behoort dan niet meer tot de 'onzichtbare', 'kleine' kennisondernemers maar je hebt een positie in de markt gepakt voor jezelf waar anderen jaloers op zijn.
En de eerste grote stappen gezet richting Paradise; vrijheid + zorgeloosheid.

Maar hoe zorg je ervoor dat je het EAS Systeem daadwerkelijk succesvol opzet, net zolang totdat het 'in elkaar klikt' en werkt? Daarvoor hebben we:

Intieme community zonder afleiding.

Je krijgt toegang tot de MarketingMachines online community waarin alle deelnemers van het programma zitten. Alle kennis en expertise is aanwezig; van gezondheidscoaches tot businesscoaches.
Het is geen Facebook groep dus je raakt niet afgeleid.

 • Vind mede ondernemers die dichtbij jou wonen en connect met ze
 • Stuur persoonlijke chatberichtjes of creëer je eigen subgroepje van ondernemers waar jij een band mee voelt
 • Ontvang notificaties voor de online workshops zodat je gemotiveerd blijft en ze niet mist
 • Connect met een 'accountability buddy' of oefen samen bijvoorbeeld salesgesprekken
 • Vind antwoord op je vragen door te zoeken op 'topic' en stel vragen in de community

Wekelijkse implementatie-coaching met experts uit Esthers team
waaraan je onbeperkt kunt deelnemen.

MarketingMachines is een implementatieprogramma waarbij creëren centraal staat. Je hoeft dus geen ellenlange theoretische video's te verwachten en dat je aan je lot wordt overgelaten.

Het is actiegericht. Want...zonder acties geen resultaat.

En je staat er niet alleen voor. Je kunt deelnemen aan de tweewekelijkse implementatiecoaching waarin je persoonlijke feedback en implementatiehulp ontvangt rondom de belangrijkste milestones van het programma. Altijd gegeven door een top-expert op marketinggebied die jou helpt om je marketingboodschap e.d. scherp te krijgen.
En omdat de coaching in groepen wordt gegeven, ontstaat intrinsieke motivatie. Je krijgt mee wat de andere coaches en experts creëren waardoor je er niet aan denkt om achter te blijven.
Het effect van een groep is heel krachtig! Als iedereen gaat, dan ga je ook mee. Dan wil je niet achterblijven.
Ook zul je zien dat je mega veel inspiratie krijgt door alleen al mee te krijgen hoe andere kennisondernemers de onderdelen implementeren.

De workshops zijn iedere dinsdag en je kunt net zo vaak en net zo lang aansluiten als je maar wilt. Er zit geen einddatum op MarketingMachines.

Je behoudt voor altijd toegang tot de online content (inclusief updates!), tot de online community en de workshops.

Dus ook al zit het leven even in de weg of vraagt jouw agenda om andere prioriteiten, dan kan je het altijd weer oppakken wanneer je wilt.

Om de week op dinsdag (afgewisseld sochtends met savonds) Implementatiehulp rondom deze milestones uit het programma:

 • Positionering/ message
 • Magnetisch aanbod
 • Jouw product ecosysteem (kennismakingsproduct, je premium traject en gratis weggever)
 • Momentum Funnel (inhoudelijk)
 • E-mailfunnels (inhoudelijk)
 • Salespagina's
 • Facebook/Instagram adverteren vragen.

Technische ondersteuning.

Heb jij ook zo'n haat/liefde verhouding met techniek? Enerzijds weet je dat techniek jou helpt om je bedrijf op te schalen. Anderzijds heb je waarschijnlijk niet veel zin om daar jouw kostbare tijd en energie in te steken?
Ik zeg: dan moet je dat ook niet willen! Delegeren is key om vrijheid te creëren in je business, dus dat onderdeel zit ook verweven in het programma.

Je ontvangt in MarketingMachines meerdere contactpersoon gegevens van technische experts uit Esthers netwerk.
Experts die betaalbaar zijn (ook voor starters) én die jou geen dure softwareprogramma's aansmeren.
Je leert in MarketingMachines wat je zelf echt moet weten (om niet afhankelijk te worden) maar je leert ook het uitbesteden van de eenmalige technische details.
Ook leer je deze experts persoonlijk kennen in de online community.
Mocht je wel zelf aan de slag willen met techniek dan kan je altijd hulp vragen in de community waarin genoeg ondernemers zitten die kunnen helpen.

Online coachcalls met Esther.

Advies en coaching van een ervaren marketingexpert die alles al gezien en gedaan heeft? Dat kan! 1x per maand is er een groepscoachcall waarin Esther persoonlijk een exclusief kijkje achter de schermen deelt bij haar eigen business en haar leer- en groeiprocessen.

Essentialisme + Fun

Ik ging zelf van 0 euro omzet en een onbekende naam in de markt (tussen de gevestigde, grote namen) naar 80.000 euro omzet in 6 maanden tijd. Vervolgens behaalde ik in 2019 een omzet van 2 ton. En dat terwijl ik vooral bezig was met het 1:1 helpen en begeleiden van klanten en het zoveel mogelijk elimineren, delegeren en automatiseren van mijn business.

Ik had relatief weinig volgers op social media (t.o.v. mijn concullega businesscoaches) en ik postte misschien 1x per week wat, want ik had daar niet veel zin in.

Ik deed alleen datgene dat telt, negeerde alle 'moetjes'. Daardoor kon ik in het begin superveel klanten 1:1 helpen en mezelf blijven doorontwikkelen, waardoor ik ondertussen de meeste klantresultaten heb van alle businesscoachings programma's (!) in Nederland. (bekijk hier een kleine greep van de resultaten).

Ik paste uiteraard mijn manieren/methoden toe (wat is uitgegroeid tot het EAS Systeem).

Alleen daardoor kon ik zo snel vertrouwen krijgen in de markt, mijn premium aanbod (van destijds 5000 euro) zonder moeite verkopen, waardoor ik dus zo snel kon groeien.

Hier zie je wat screenshots van mijn eerste successen:

Ik begon 1 juli 2018 met het helpen van
kennisondernemers met hun marketing. Drie maanden later zat ik al op een kleine 30K omzet. In oktober volgde een groei van 10K naar 30K in één maand.

In 2019 zat ik halverwege het jaar al aan een ton omzet.

Maar neem het niet alleen van mij aan...

Annemarie kwam bij mij omdat ze het gevoel had maar wat te doen en met losse flodders te schieten. Ze had een duidelijke structuur nodig en een strategie met implementatiehulp.

Binnen een jaar tijd zat Annemarie niet alleen op 10.000 euro omzet per maand, maar had ze ALLES op haar vision board gerealiseerd. Ze doet nu wat ze het allerleukste vindt, houd veel tijd over voor haar dochter (wat ze altijd al wilde maar wat niet echt lukte) en is nu een huis aan het bouwen in de natuur.

Berna vond zichzelf een 'digibeet' maar wilde af van uurtje/factuurtje in haar praktijk en dus de slag maken naar online. Ze had veel specialistische kennis en kon een bepaald type persoon goed helpen met een traject.
Haar traject moest nog ontwikkeld worden toen ze bij Brand Booster kwam, maar binnen een jaar tijd zat Berna op 10.000 - 15.000 euro omzet per maand (in Corona tijd) én een wachtlijst van klanten.

Andrea haalde voordat ze aan de slag ging met Brand Booster een omzet van 1.000 euro per maand max. Ze had geen duidelijke structuur en modderde maar wat aan met haar bedrijf (haar woorden ;).

Andrea ging al gauw naar 5.000 euro per maand omzet en een jaar na het starten zat ze op haar recordomzet van 31.000 euro. En dat nog zonder techniek en zonder te moeten adverteren.

Mariella had veel kennis en ervaring maar moest ook nog beginnen met haar traject te maken. Ze had alleen nog maar in haar hoofd hoe ze het wilde, maar alles moest nog gecreëerd worden.

Ondanks dat ze nog zoekende was naar haar ideale klant en ondanks dat ze haar traject nog verder moest vormgeven, haalde ze al wel 24.000 euro omzet binnen in korte tijd met behulp van het EAS Systeem.

Want als je plezier krijgt in marketing & online ondernemen dan ontstaan de resultaten vanzelf:

We hebben allemaal onze eigen kostbare waarde. Als jij iemand kan helpen met een transformatie in zijn of haar bedrijf of leven; dan kan jij ook je eigen Paradise creëren.
Net als ik en de ondernemers die jou voor zijn gegaan.

IK DOE MEE

Dit is wat je ontvangt met
onbeperkte toegang:

T.W.V. € -

 • Sturen op cijfers
  De juiste strategie en focus
  De opschaal pyramide en assets creëren

T.W.V. € 297,-

Positionering
Propositie
Een Brand Authority worden
3 Core Messaging Pillars

T.W.V. € 798,-

Aanbod met methode en framework
Vertaling naar marketing
Vertaling naar het creëren van je product-ecosysteem (weggever - kennismakingsaanbod - premium aanbod)

T.W.V. € 1497,-

Landingspagina en salespagina

Simpele funnel techniek
Adverteren voor leads
Facebook Business Manager inrichten
Booster emailfunnels voor maximale sales

T.W.V. € 1049,-

TOPklanten aantrekken via social media
Je expertpositionering vertalen naar het schrijven van PAUW posts
Online connecten en interesse omzetten naar gesprekken (Diagnose Funnel Framework)

T.W.V. € 497,-

Email kluis met voorbeelden om steeds weer verkopen te realiseren uit je lijst
Salesgesprekken leren voeren met het Diagnose Succes Salesscript
Converterende salespagina voor je premium traject

Waarde modules = € 4.138 excl.btw


Dit is nog zonder de implementatiecoaching/hulp en alle extra's. Maar om het voor zoveel mogelijk kennisondernemers mogelijk te maken is dit niet het bedrag dat je hoeft te investeren in jouw groei. Je ontvangt het complete programma inclusief alle extra's voor

€ 2997


Plus als je nu besluit mee te doen, ontvang je tevens als dank deze toevoegingen:

Extra 1

Viral Loop voor een boost aan leads t.w.v. €497

Leer je deze eenvoudige manier om een giga boost aan leads te krijgen voor je traject, maar dan organisch (onbetaald). Je leert een bepaald type post maken die zorgt voor een viraal effect, waardoor je e-maillijst nog harder groeit.

Dit is wat er kan gebeuren met een Viral Loop:

Extra 2

Je eigen Online Academie t.w.v. €298

Ik laat je zien hoe ik binnen no-time mijn eigen online academie up en running heb gekregen, terwijl het me misschien 300 euro gekost heeft.
Welke plug-ins ik gebruik en wat je het beste kan uitbesteden, zodat je geen kostbare tijd verspilt.
Je ontvangt 3 adressen uit mijn netwerk van technische ondernemers die jou hierbij kunnen helpen voor een lage prijs.

Ook kun kosteloos je mijn eigen online academie als plug-and-play 'gekopieerd' krijgen. Zo heb je jouw 'structuur' en 'skelet' met één druk op de knop staan en hoef je het alleen nog maar te vullen met video's en content!


Ik laat je tevens zien hoe ik alle content heb uitgedacht en je leert de grootste valkuilen die ik heb ontdekt bij het maken van (meerdere) online programma's.
Deze kennis bespaart je honderden euro's én je hebt binnen no-time jouw eigen online leeromgeving staan, ready to go.

Extra 3

7 Dagen e-maillijst challenge t.w.v. €49

Mijn simpele maar effectieve strategie om je e-maillijst onbetaald te laten groeien met 100 mensen die geïnteresseerd zijn in jouw traject en meer van jou willen weten.

Extra 4

Instagram Influencer Feed t.w.v. €299

Als je Instagram wilt gaan gebruiken als kanaal om potentiële klanten op te vinden, is het superbelangrijk dat je feed er professioneel uitziet en de juiste elementen bevat.
Ook is het niet echt aantrekkelijk om iemand te volgen die nog maar enkele honderden volgers heeft.
Met deze toevoeging in jouw leeromgeving krijg je een stappenplan om jouw Instagram next level te maken.
Ik begon in juli 2018 met 0 volgers en ben snel naar 1250 volgers gegaan en zo in fases doorgegroeid, zonder dat ik dagelijks actief was met posten.
In het kader "wil je populair zijn of wil je gelukkig zijn" deed ik het minimale, maar het zag er toch professioneel genoeg uit. In deze extra bonus laat ik je zien hoe ik dat heb gedaan en het is ook nog eens leuk!

Extra 5

Mindset Module t.w.v. €1097

Uiteindelijk word je alleen succesvol als je mindset en energie in alignment is met je doelen en acties.
In de Mindset Module ontvang je mijn geheimen hoe ik van 'negatief en ondergewaardeerd' persoon ben gegroeid naar succesvol ondernemer en Paradise.
Succes was niet logisch voor mij gezien het milieu waar ik uit kom, maar dankzij de stappen en kennis in deze module heb ik mijn leven 180 graden weten om te draaien.

EXTRA BONUS
indien je in 1x betaald

Toegang tot alle businesscoaching recordings van Esther om op te schalen naar +10K maanden.

Als je in 1x betaald krijg je toegang tot alle opgenomen businesscoaching sessies uit het verleden.


Je krijgt hierdoor een exclusieve kijk achter de schermen bij hoe Esther haar marketing en business heeft opgezet en hoe je kunt opschalen naar +10k maanden.
Van handige tooltjes die zorgen voor extra conversie tot nieuwe strategieën in de online (marketing) wereld.
Maar ook mindset + sales opnames van de afgelopen jaren uit het high-level traject ImpactMachines.

Het is letterlijk een kijkje in de keuken krijgen van een succesvol opererend online bedrijf, hoe Esther alles heeft geïmplementeerd en blijft toepassen uit het programma én alle lessen die komen kijken bij online opschalen.

Ik doe mee met korting en betaal in 1x

eenmalig bedrag van 2997 zodat ik toegang krijg tot de extra bonus

 • Onbeperkt toegang tot MarketingMachines programma inclusief alle updates
 • Onbeperkt toegang tot de intieme online community met gelijkgestemden (geen massa)
 • Wekelijkse implementatiecoaching van experts uit Esthers team
 • Maandelijkse online coachcalls met Esther
 • Netwerk voor technische ondersteuning
 • Inclusief alle extra's: Viral Loop voor extra leads, cursus Instagram professionaliseren, e-maillijst challenge, online academie bouwen, mindset module, 7-dagen emaillijst
 • Na betaling krijg je direct toegang tot de video's en kun je aan de slag
 • Toegang tot alle businesscoaching coaching recordings om op te schalen naar +10K maanden.
JA IK WIL DIT

Ik doe mee met korting en betaal in termijnen

eenmalig bedrag van 1497 en daarna 3 maandelijkse betalingen van 500

 • Onbeperkt toegang tot MarketingMachines programma inclusief alle updates
 • Onbeperkt toegang tot de intieme online community met gelijkgestemden (geen massa)
 • Wekelijkse implementatiecoaching van experts uit Esthers team
 • Maandelijkse online coachcalls met Esther
 • Netwerk voor technische ondersteuning
 • Inclusief alle extra's: Viral Loop voor extra leads, cursus Instagram professionaliseren, e-maillijst challenge, online academie bouwen, mindset module, 7-dagen emaillijst
 • Na betaling krijg je direct toegang tot de video's en kun je aan de slag.

Er zit geen einddatum aan MarketingMachines.

Ik geloof niet in het forceren van succes. Het komt wanneer jij er klaar voor bent.
Zolang je tenminste maar de juiste acties aan het uitvoeren bent, maar daarvoor zit je in het programma dus dat zit wel goed.
Je kan echter te maken krijgen met privé omstandigheden of dat je gewoon wat langer over het programma wilt doen.
Dus een beperkte tijd hangen aan een programma maakt dat niet iedereen de kans krijgt om succesvol ermee te worden.

Om die reden behoud jij voor altijd toegang tot de online content (inclusief updates!), tot de online community en tot de implementatiehulp en coaching.

Dus ook al zit het leven even in de weg of vraagt jouw (privé)agenda om andere prioriteiten, dan kan je het altijd weer oppakken wanneer je wilt.

Eenmaal BrandBooster familie is familie voor altijd!

+14 dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Als je deelneemt aan Marketing Machines en je volgt de lessen 14 dagen, je participeert in de wekelijkse implementatieworkshops en je voert acties uit bij de stappen en je ziet nog geen resultaten, dan bieden we extra coaching support om je te helpen of krijg je 100% van het aankoopbedrag teruggestort als we besluiten dat we je niet kunnen helpen.

Je bent gedreven om jouw bedrijf te laten groeien en om je eigen paradijs te creëren. En misschien ben je ook iemand die er vroeger altijd alleen voor stond en heb je daarom ook dat grote verantwoordelijkheidsgevoel en doe je er alles aan...

kom dan bij een groep gelijkgestemden die jou als geen ander begrijpen en kies voor je 'next level higher self' die voelt dat je hiervoor mag kiezen en het niet allemaal alleen hoeft te doen.


MarketingMachines is het énige traject dat ontwikkeld is voor Coaches en Experts die zorgen voor een transformatie in andermans leven of bedrijf.

Andere programma's zijn heel algemeen opgezet omdat ze zich richten op alle soorten kennisondernemers (heel breed).


Maar daarom werkt het vaak lang niet voor iedereen. Met MarketingMachines ontvang je het complete EAS Systeem dat alles bevat om een goedlopende online business te krijgen.

IK DOE MEE

VEELGESTELDE VRAGEN

Als je al een tijdje op zoek bent naar hulp en je bent klaar om te investeren in je groei

Wat houd je nog tegen om ervoor te gaan?

Wat als ik nog niet weet hoe mijn traject/programma eruit komt te zien of wie mijn ideale klant is?

Dat maakt niet uit want daar ga je juist in MarketingMachines mee aan de slag. Je fundering moet zo sterk worden als maar kan, dus je 'tribe' ontwikkelen, je 'blue ocean', is juist iets wat bij de fundering hoort. Dus daar gaan we meteen al mee beginnen.
En vervolgens moet jouw traject een perfecte match gaan worden met jouw ideale klant, dus die 2 moeten naadloos op elkaar gaan aansluiten. Om te zorgen dat dit lukt zodat er daadwerkelijk klanten uitkomen, moeten we er wel mee aan de slag gaan. Daarom hoef je nog niets "klaar" te hebben.

Het enige wat belangrijk is om te jezelf af te vragen of je met dit programma moet starten is dit:
Stel dat morgen iemand op de stoep staat die jouw hulp wilt, kan je diegene dan helpen? Zo ja, dan ben je er helemaal klaar voor.

Wat je ook moet weten: jouw ideale klant en jouw traject zijn altijd in ontwikkeling. Mijn ideale klant was 2 jaar geleden anders dan een jaar geleden en anders dan nu. Je blijft altijd 'tweaken' en verfijnen. Het is nooit klaar!
Mijn trajecten zien er nu ook weer anders uit dan 2 jaar geleden. Het is altijd in ontwikkeling. Het belangrijkste is dat je vooruit gaat door het balletje te laten rollen. Liever stappen zetten en dat het balletje gaat rollen, dan eerst alles perfect uitdenken (dat bestaat niet). Marketing is learning by doing, maar dan uiteraard moet het 'doing' wel de juiste acties bevatten. Daarvoor betaal je, om toegang te krijgen tot de blueprint met de juiste acties die zich al tig keer bewezen hebben bij de meest verschillende soorten en typen kennisondernemers.

Is dit programma bedoeld voor starters?

Het is een programma met als doel online opschalen; dus je wilt jezelf als expert positioneren en klanten aantrekken via social media voor jouw premium traject. Met de kracht van eenvoud, door de 3 machines te bouwen die je eenmalig neerzet en die dan alleen 'onderhoud' nodig hebben. Dus echt bedoeld om meer vrijheid te krijgen in agenda + meer omzet op je rekening.
Je moet het zien als een 'versneller'.
De fase van ieders bedrijf verschilt hierin. Er zitten ondernemers in het programma die al een kleine ton omzet halen maar zichzelf nog niet op de beste manier online positioneren. Of ze willen een nieuw traject lanceren of slimmer werken.
En aan de andere kant zitten er ook startende ondernemers in die soms al jaren een ontwikkelde expertise hebben maar nog niet het bedrijf eromheen hebben gebouwd.
Dus iedereen is welkom.
Het enige is dat je als startende ondernemer misschien langer nodig hebt omdat je nog meer moet uitdenken. Gelukkig blijf je altijd in het programma (onbeperkt) dus geen geforceerde energie.

Ik wil niet perse een online programma maken, is dit dan wel geschikt?

MarketingMachines maakt van jou een merk, dus je gaat leren hoe je jezelf als merk neerzet (autoriteit + positionering + unieke methode en framework + ecosysteem). En hoe je daarmee vervolgens vraag creëert en mensen bereikt die willen wat jij te bieden hebt.
Hoe je jouw aanbod vervolgens levert maakt niet uit. Ikzelf - en de voorkeur van de meeste kennisondernemers- is dat je uiteindelijk een combinatie hebt van 1:1 coaching/begeleiding voor jouw klanten gecombineerd met een online programma. Hoe je dit opzet zodat je blije klanten krijgt leer je allemaal in het programma. Maar je mag ook alles 1:1 doen, het is dan alleen op termijn lastig opschalen want je hebt maar zoveel uur in een dag. Een online programma gaat uiteindelijk bergen met tijd opleveren voor jou. Bovendien leer je hoe je jouw programma zo kunt ontwerpen zodat klanten bij iedere stap resultaten behalen, dus je traject staat straks als een huis.

Ik heb maar weinig tijd om aan het programma te werken, is dat een probleem?

Het merendeel van de deelnemers heeft ernaast nog een gezin en/of huidige klanten.
Je bent voor altijd 'inside' en onderdeel van de familie dus je kunt het rustig(er) aan doen als je wilt.
Sowieso laat creativiteit zich niet haasten en in dit traject wordt veel creativiteit gevraagd. Want daar ligt de 'key' voor succes: een ijzersterke inhoud.

Als je het deeltijd doet (1 a 2 dagen per week):
Dan kun je machine 1a + 1b in 4 weken tijd hebben staan.
En de momentum funnel kost gemiddeld ook 4 weken.
Dus na 8 weken kun je alles al klaar hebben staan om wekelijks bij honderden potentiële klanten onder de aandacht te komen en om je eerste verkopen te krijgen.

En door de workshops + online community blijf je gemotiveerd en geïnspireerd omdat je onderdeel bent van de groep.

Zo is er geen kans om niet succesvol te worden met dit programma en dus met jouw bedrijf.

Ik heb al technische dingen opgezet of geïnvesteerd in kennis over techniek, funnels, adverteren. Kan ik dat niet beter eerst afmaken?

Zonder sterke fundering heeft automatiseren en opschalen niet veel zin. Je funnels, opgezette techniek en advertenties gaan alleen werken en klanten opleveren als je je fundering hebt werken. In negen van de tien keer is een niet sterke of ontbrekende fundering de oorzaak dat ondernemers gefrustreerd zijn dat het adverteren ze alleen geld kost en dat de funnels niet werken. Dit is zelfs de reden dat ik dit programma gemaakt heb.

Aan jouw fundering kun je vervolgens alles hangen. Zonder fundering zou ik nooit zo snel naar een 'multiple 6 figure business' zijn gegroeid.
Dus juist als je al vanalles hebt opgezet en het heeft je veel tijd en/of geld gekost, dan is dit programma complementair zodat je alles kan tweaken zodat het straks wél werkt.


En als je al een gratis weggever hebt liggen, of een goedkoop programma/cursus dan gaat het pad alleen maar sneller! We kunnen dat dan bijvoorbeeld mooi verwerken in de Momentum Funnel.
En als je al vaker met Facebook adverteren hebt gestoeid, dan gaat dat natuurlijk ook een stuk makkelijker.
Degene die de workshops begeleidt over de Momentum Funnel is een rasechte Facebook expert, dus je ads moeten gewoon gaan werken!

Moet je perse binnen 90 dagen het programma doorlopen en tot wanneer krijg ik begeleiding?

Nee gelukkig niet :), dat zou teveel druk geven. Je hebt onbeperkt toegang tot het programma en tot de online community en tot de wekelijkse workshops.
Dus je kunt het in eigen tempo volgen.
Ik geloof ook niet in een bepaalde tijd afronden, omdat creativiteit soms tijd nodig heeft om te kunnen ontstaan en ik geloof alleen in geïnspireerd actie ondernemen.
Beter dat er goed over is nagedacht en dat het past bij je 'higher self' die dit in flow creëert, dan keihard moeten knallen om er maar snel resultaten uit te halen. Dat werkt niet voor de meesten.

Waarom zou ik een traject moeten aanbieden en niet gewoon per sessie?

Kijk, we gaan voor klanten en omzet. Daar is het hele programma op ingericht. En dat je betaald gaat krijgen voor je waarde. Waar veel coaches en experts tegenaan lopen is dat ze bij een omzetdoel van bijvoorbeeld 10.000 euro veel klanten moeten bereiken als ze losse sessies aanbieden. Terwijl als we jouw expertise verpakken in een gewild aanbod waarin ze een 'pakket' krijgen i.p.v. losse sessies, dan heb je vaak maar enkele klanten nodig om je omzetdoel te behalen. In ieder geval veel minder dan als je losse sessies aanbiedt.
Maar nog belangrijker: jij bent de expert op jouw vakgebied, dus jij weet het beste wat jouw ideale klant nodig heeft. Daarvoor heb je immers jouw traject ontwikkeld...waar alles in zit om ze naar hun gewenste einddoel te leiden. Als je jouw klant losse sessies aanbiedt, bepaalt jouw klant dus of hij/zij steeds weer verder gaat met jou. Of niet. Terwijl jij het beste weet wat ervoor nodig is om resultaten te behalen.
Als ze een traject of programma bij je afnemen dan zit daar alles voor ze in om succes te behalen. En ben jij happy omdat je op de beste manier kunt helpen, voldoening daarmee haalt én betaalt krijgt voor je waarde.
Met het Diagnose Succes Script hoef je niet bang te zijn dat je te hoge prijzen vraagt; het salesgesprek is helemaal gericht op het stellen van de juiste diagnose. En mocht jouw ideale klant bijvoorbeeld het geld niet hebben of je merkt dat er geen urgentie is, dan kan je altijd nog losse sessies aanbieden tijdens het gesprek om jouw klant toch nog te kunnen helpen.
Maar je zult zien dat je met veel meer gemak en zelfvertrouwen je traject kunt overbrengen en verkopen. Heel machine 1 is erop gericht om jouw waargenomen waarde als expert te maximaliseren, zodat jouw ideale klanten jou met liefde wilt betalen voor je premium traject.

Ik heb een webshop, is dit dan ook voor mij?

Nee het is helemaal ontworpen voor kennisondernemers, dus coaches en experts die in de dienstverlening zitten en betaald krijgen voor hun kennis. Zij willen de stap maken om hun expertise marketingtechnisch zo te verpakken dat er vraag ontstaat. En willen de slag maken om zichzelf als expert ook op de juiste manier over te brengen op social media en daarmee klanten aan te trekken.

Met de kracht van eenvoud (essentialisme + fun).
Daarvoor bouwen we die 3 machines.
Dat is een hele andere strategie dan wanneer je producten online verkoopt en daarom is dit niet geschikt voor webshops/productverkoop.

Ben je klaar om in jouw verhaal te stappen en jouw eigen paradijs te creëren en #overalvandaanwerken?

eenmalig bedrag van 2997 (pak de extra businesscoaching recording bonus)

eenmalig bedrag van 1497 en daarna 3 maandelijkse betalingen van 500


Op deze training en inhoud rust auteursrecht. Kopieren, vermenigvuldigen, of op welke manier dan ook verspreiden is verboden. | 2022 | Brand Booster©

Brand Booster © | Astorweg 19 D12 | 1031 HL | Amsterdam | info@brand-booster.nl |  

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring  

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.