Masterclass voor ervaren coaches en experts die al succesvol klanten helpen (+5000 omzet per maand) en online hun positie willen uitbouwen

Combineer High-End Positionering met het creëren van een Legacy Business en schaal op naar meer inkomen en meer vrije tijd terwijl je duizenden mensen gratis helpt

Ik laat je zien hoe dat eruit ziet

Zorg jij voor een transformatie in andermans leven of bedrijf? En is jouw dienstverlening meer dan 1000 euro waard (ook al factureer je momenteel misschien nog per uur)? Dan is deze masterclass ontwikkeld voor jou ❤.
Ik laat je stap voor stap zien wat ervoor nodig is om <met de nieuwste marketingontwikkelingen in acht genomen> versneld een online autoriteit te worden.

vraag gratis videotraining aan

Er is na de masterclass niets te koop,
dit is dus geen saleswebinar.

In deze masterclass:

  • VERANDEREND ONLINE LANDSCHAP: Waarom de oude manier van funnels en adverteren niet meer werkt en hoe je je online bedrijf kunt aanpassen om lange termijn relevant en winstgevend te blijven.

  • ONLINE AUTORITEIT FORMULE: De 4 elementen (PAPE formule) die iedere bekende online coach/expert op orde heeft en die jij kunt implementeren om in no-time bekend te worden en door te groeien naar de top in jouw markt. Ook al moet je online nog een hele inhaalslag maken.

  • HIGH-END VERKOPEN: De meest simpele maar krachtige manier om ideale klanten voor jouw high-end aanbod te laten kiezen, terwijl je online alleen maar kennis hoeft te delen (educatie marketing). Dit is voor jou als je geen plezier haalt uit online netwerken.

  • MEER VRIJHEID CREËREN: We bespreken de 3 onderdelen die je nodig hebt om een legacy business te bouwen, waarbij je omnipresent aanwezig bent op alle social media kanalen terwijl je 80% uit je agenda kunt schrappen.

ESTHER 'MARKETINGMACHINE' MEGENS

Met 20 jaar ervaring in business, marketing en sales help ik sinds 2018 met liefde coaches en experts die levens of bedrijven transformeren met hun online bedrijfsgroei.

Mijn zone of genius is dingen (uit het niets) creëren en theorie toepassen. Dat gaat mij van nature zeer makkelijk af.
En dat is ook alleen nog maar waar ik ervaren coaches en experts mee help.
Samen 1:1 creëren en implementeren.

Want daarmee haalde ik altijd de grootste voldoening en mijn klanten kregen daardoor mega snel de meest briljante resultaten (+10K maanden met hun nieuwe high-end aanbod).

In 2018 had ik één high-end traject met één simpele funnel zonder pitch (als eerste in de markt). Een aanpak die veel coaches en experts aansprak, waardoor ik mijn eerste jaar al een multiple 6-figure business draaide.

De jaren erna heb ik zo'n beetje alles geprobeerd en gedaan; van het lanceren van een goedkoper online businessprogramma (MarketingMachines) voor de "massa" , tot het creëren van de meest geavanceerde funnels met upsells en downsells.

Om toch weer terug te keren naar de kracht van eenvoud; 1:1 persoonlijke trajecten waarin ik ervaren coaches en experts help om hun uurtje factuurtje bedrijf om te bouwen naar een online legacy business in zes maanden tijd.
Want als we het samen doen dan gaat het hard.

Why? Ik heb mijn meters wel gemaakt door meer dan 100 coaches en experts, werkzaam in diverse niches (gezondheid, persoonlijk geluk en welzijn, relaties, kinderen, business en zakelijk geluk en welzijn), persoonlijk te begeleiden met het creëren van een online business die Paradise oplevert.