Ik geloof dat de beste experts en coaches de meeste impact zouden moeten maken. Niet degenen die de meeste volgers hebben op social media en niet degenen die het hardste schreeuwen online of die het meeste geld hebben voor advertenties.

Onze samenleving draait nu vooral op ‘business to consumer’ waarin autoritaire bedrijven en personen het voor het zeggen hebben.

Mijn missie is een wereld waar mensen elkaar helpen; ‘human to human’.

Waarbij degene die het meest geschikt en gespecialiseerd is om iemand te helpen, diegene zou moeten helpen.

Daar zet ik mij dagelijks voor in.
Ik kwam er in 2014 op de harde manier achter dat Nederland vol experts en coaches zit die niet zichtbaar zijn. Daardoor heb ik zelf mijn eigen issues moeten oplossen en gingen daar jaren overheen. Om er vervolgens achter te komen dat er specialisten rondliepen die mij hadden kunnen helpen. 

Als ik al niet goed wist dat deze mensen bestaan, betekent dit dat heel veel mensen op dit moment niet op de beste manier hulp kunnen vinden. En dat je al gauw het pad op wordt gestuurd van symptoombestrijding en halve oplossingen.

Ik werk dagelijks voor een Nederland (en neem België ook mee) waar de power ligt bij de mensen die gespecialiseerd kunnen helpen vanuit hun passie.

Klein en professioneel, gericht op permissie om te mogen helpen.

Experts die mensen en bedrijven niet alleen helpen vanuit hun passie, maar ook door hun eigen verhaal.

Alleen dan ontstaat echte verbinding en kunnen er mooie transformaties plaatsvinden.

Ik wil een wereld waarin mensen met problemen worden geholpen door de allerbeste ondernemers die hun wortels hebben liggen in hun eigen verhaal en vanuit daar de mensen als geen ander kunnen helpen.
En dat deze ondernemers online dus zichtbaar en te vinden zijn.


Kun je voorstellen hoe de kwaliteit van leven dan omhoog gaat.

Ook geloof ik niet in deeloplossingen maar in een holistische aanpak.

Net als dat je je bedrijfsproblemen, zoals een tekort aan klantenstroom, niet oplost door een cursus Facebook adverteren te gaan volgen. Het probleem ligt vaak veel dieper en er zijn meerdere onderdelen nodig die in harmonie met elkaar moeten samenwerken.

En de coaches en experts die ik mag helpen zijn dat ook.

Ik help ze te gaan van ‘uurtje factuurtje’ of losse sessies naar een holistisch traject, waardoor zij de energie en financiële middelen krijgen om nog meer impact te maken en meer mensen te bereiken.   

Wij gaan ervoor dat problemen meer opgelost worden vanuit de kern en met liefde, aandacht en begrip.

Ik maak mij iedere dag sterk om deze coaches en experts te helpen met hun online bedrijfsvoering.

Ik heb meer dan 17 jaar ervaring met business en marketing. 

Sinds de zomer van 2018 help ik coaches en experts met het succesvol online opschalen en brengen mijn 2 trajecten de meeste reviews en screenshots met zich mee van alle marketingprogramma’s die er zijn.

Terwijl ik maar 2 dagen per week hoef te werken door de manier hoe ik mijn bedrijf heb gebouwd, halen mijn klanten ondertussen de meest opmerkelijke resultaten én krijg ik doorlopend aanvragen om mijn programma’s te volgen.
Zo mooi kan het zijn dankzij de tijd waar we nu in leven.

Als je klaar bent om jezelf te laten zien en om je eigen Paradise te creëren (vrijheid en zorgeloosheid) dan laat ik je in mijn gratis te volgen masterclasses en mijn 2 programma’s precies zien hoe ik dat heb gedaan en help ik jou hetzelfde te doen.

Vraag hieronder alvast de Online Opschalen Blueprint aan en je hoort snel van mij.

ONTVANG 'ONLINE OPSCHALEN' BLUEPRINT